Behandlinger

Alt vi gør, er med det formål at hjælpe dig til bedre mundsundhed.
En behandlingsplan tilpasses altid den enkelte, og vi finder sammen en løsning, der virker for dig.


Eftersyn

Ved en standard undersøgelse gennemgår vi din munds generelle sundhed. Vi registrerer tænderne enkeltvis, undersøger tandkødet og slimhinderne.

Plastfyldninger

Caries og mindre skader behandles i dag med plast.
Generelt bestræber vi, at alle fyldninger skal være smertefri, og vi begynder ikke arbejdet før bedøvelse af tanden er opnået.
Der tages naturligvis hensyn til ønske om behandling uden bedøvelse.

Rodbehandling

Vi er på klinikken meget kompetente til rodbehandlinger.
Arbejdet udføres med lup-briller, for at kunne se de mindste kanaler og sikre at rodfyldningen bliver optimal hver gang.

Parodontose

Der findes flere metoder til håndtering af parodontose.
Vi vurderer for den enkelte patient, hvad den bedste løsning er.

Kroner

Kan en tand ikke bygges i plast, vil en løsning med en krone ofte være den rette vej. Vi samarbejder med dygtige teknikkere, således vi opnår et så naturtro resultat som muligt.

Bro eller Protese

Vi prøver altid at finde bedste løsning til den enkelte patient, hvis man mangler en tand/tænder. En flot bro eller protese kan ændre hele dit smil og livskvalitet.

Visdomstænder

Visdomstænder er for mange mennesker problemfrit og ikke behandlingskrævende. For nogle er de dog problematiske i form af, at der ikke er plads i munden til dem. Visdomstænderne risikerer at skade de andre tænder, medføre smerte eller tandkødsproblemer, da de næsten er umulige at renholde. I disse tilfælde vurderer vi, om en fjernelse af visdomstænderne er nødvendig.

Tandblegning

Opnå et flot og lyst smil! For nogle kan misfarvninger på tænderne mindske lysten til at smile, dette kan behandles og et flot smil kan i mange tilfælde genskabes. Misfarvning kan komme med alderen, men kan også skyldes farveholdige fødevarer.

Implantater

Implantater benyttes til at erstatte en mistet tand. Et implantat er en titanium skrue der indsættes i kæben, og afsluttes med en krone. Resultatet er ofte meget tæt på din naturlige tand. Implantat arbejde udføres i samarbejde med specialklinik.

Tandlægeskræk

Vi bestræber os altid på en smertefri behandling, og at det skal være en god oplevelse at komme til tandlægen.
Lider du af tandlægeskræk, skal du blot orientere om dette ved bestilling af tid, og så vil der blive taget hensyn til dette i bookningen.
Vi har behandlere, der er eksperter i at håndtere din angst, og de går det ekstra skridt for, at du får en god oplevelse.

Tandpine

Ved akut opstået tandpine, kontakt os hurtigst muligt.
Ring gerne fra morgenstunden og vi vil gøre alt, hvad der er muligt for at hjælpe.